Home > Diensten >  Speciaal Transport

Speciaal Transport


Uw lading te lang, te breed, te hoog of te zwaar? L.A. v.d. Heuvel beschikt over vakmensen en modern materieel, twee factoren die samen de oplossing bieden voor uw transportprobleem.


 

Modern materieel

Goed materieel is het halve werk. Een veelgehoorde uitspraak die ook zeker in het speciaaltransport van toepassing is. De afgelopen jaren heeft L.A. v.d. Heuvel veel nieuw materieel in gebruik genomen. Enerzijds door groei in het bedrijf, anderzijds door toenemende milieu eisen. Zo bestaat ons wagenpark nu voor 90% uit Euro 5 en 6 trucks. Tevens beschikken we over meerdere uitschuifbare opleggers tot 44 meter (zowel semi-diepladers als vlakke opleggers), en diverse soorten autolaadkranen tot 100 t/m.

Door deze ontwikkelingen hebben we een jong, modern en multifunctioneel wagenpark.

 

Mensen met de juiste kennis en ervaring

In het speciaaltransport is het belangrijk dat de medewerkers inzicht in het werk hebben. Wij beschikken over een team ervaren en enthousiaste medewerkers. Dankzij vele jaren ervaring en de juiste opleidingen kunnen de medewerkers van L.A. v.d. Heuvel de meest uiteenlopende projecten op het gebied van zowel horizontaal als verticaal (speciaal) transport realiseren.

Onze medewerkers zijn in bezit van de volgende diploma's/certificaten:

  • VCA
  • TCVT Autolaadkraan met hijsfunctie
  • Heftruck certificaat

De juiste teamspirit en werkomgeving en eveneens het juiste materiaal zorgen ervoor dat het team op een enthousiaste wijze uw projecten naar tevredenheid uitvoert.

 

Service en flexibiliteit

Service en flexibiliteit, twee begrippen die kenmerkend zijn voor L.A. v.d. Heuvel. Dit geldt zowel voor onze chauffeurs als voor onze planningsafdeling. Het planningsteam van L.A. v.d. Heuvel is 24 uur per dag bereikbaar om uw transportprobleem zo snel mogelijk op te lossen. Doordat onze planning de gehele dag door kan wijzigen, zijn we flexibel en proberen we altijd met de klant mee te denken.

 

Ga direct naar: