Nieuw in ons wagenpark: een dubbel uitschuifbare dieplader. Door de toenemende vraag naar het vervoeren van hoge en lange ladingen hebben we een jong gebruikte Faymonville dieplader aangeschaft welke 2x uit kan schuiven. Hiermee wordt een lengte van 17,3 meter bereikt in het diepbed bij een rijhoogte van 40 cm, met een nuttig laadvermogen van ruim 26 ton. Deze dieplader is multifunctioneel inzetbaar doordat ook de nek losgekoppeld kan worden om machines erop te kunnen rijden. Verder is de nek hydraulisch verstelbaar en zit er radiografische hulpbesturing op.

Deze dieplader is een mooie uitbreiding op onze andere diepladers welke 1x uit kunnen schuiven tot 12,4 meter in het diepbed.

social media

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Eindelijk is het weer zover: de jaarlijkse truckerdag in Altena. Ook onze chauffeurs doen mee om de verstandelijk beperkte mensen een onvergetelijke dag te geven. Maar eerst bij ons een bakkie koffie met bekenden en daarna richting Van der Stelt in Giessen om te verzamelen. Vanaf daar loopt de route via Andel - Hank - Meeuwen - Wijk en Aalburg en weer terug naar Giessen. Veel plezier allemaal! ... Bekijk meerBekijk minder

Eindelijk is het weer zover: de jaarlijkse truckerdag in Altena. Ook onze chauffeurs doen mee om de verstandelijk beperkte mensen een onvergetelijke dag te geven. Maar eerst bij ons een bakkie koffie met bekenden en daarna richting Van der Stelt in Giessen om te verzamelen. Vanaf daar loopt de route via Andel - Hank - Meeuwen - Wijk en Aalburg en weer terug naar Giessen. Veel plezier allemaal!

Reageer op Facebook

Mooi initiatief! Veel plezier allemaal

Heel veel fun

fijne dag met elkaar en voor elkaar

Prachtig dat jullie er aan mee doen . Hopelijk hebben de mensen een dag die ze niet snel zullen vergeten

Succes allemaal

Geweldig en wat een gulle bijdrage voor het plezier van andere! Veel plezier en succes 😊

❤️

Toppie. Ze gaan goed tekeer

View more comments