Hoe het begon

De basis van ons familiebedrijf gaat terug naar 1989. Na de eerste jaren vooral actief te zijn geweest in akkerbouw, loonwerk en verhuur, kwam er vanaf 1993 een aanvulling op het dienstenpakket door de aanschaf van een vrachtwagen met autolaadkraan. In die periode was het werkaanbod erg groot, waardoor er enorm veel werk verzet werd met betrekkelijk weinig materieel. Het werkaanbod bleef groeien en daardoor werd personeel aangenomen en werd er geïnvesteerd in nieuw materieel. Het bedrijf maakte een mooie constante groei door, waardoor er steeds meer geïnvesteerd kon worden in specialistisch materieel, afgestemd op de behoeftes vanuit de markt.

Hoe het nu is

Vandaag de dag zijn we een familiebedrijf met de 3e generatie reeds werkzaam binnen het bedrijf. Met een team van ca. 30 professionele, gemotiveerde medewerkers zijn we dagelijks op pad voor o.a. staal- en kunststofconstructiebedrijven, aannemers GWW, handels-, verhuur- en bouwbedrijven. Met ons moderne materieel hebben we voor vrijwel iedere klus een passende oplossing. We onderscheiden ons door een flexibele, servicegerichte instelling.

Ons bedrijf is centraal gevestigd te Werkendam, direct aan de A27 (Breda-Utrecht), en vlakbij de A15 (Rotterdam-Nijmegen). Daarbij zijn onze voertuigen altijd door het gehele land onderweg en kunnen wij in veel gevallen direct uw vraag beantwoorden.

Met Werkendam als uitvalsbasis bestrijkt ons werkgebied hoofdzakelijk de Benelux, Duitsland en Frankrijk. Regelmatig zijn we ook nog verder van huis: Verenigd Koninkrijk, Denemarken, Polen, Italië, etc.