Een mooie mijlpaal voor ons bedrijf: recent zijn we VCA* gecertificeerd! Na een voorbereidingstraject van ca. 3 maanden hebben we de audits zonder tekortkomingen doorlopen. Voorheen werkten we uiteraard we ook veilig, maar in het traject waren er ook eyeopeners van bepaalde zaken die nog beter konden. We hebben hier als team met zā€™n allen aan gewerkt om de puntjes op de i te zetten. Het behalen van het certificaat is daarom een mooie bevestiging op de ontwikkelingen binnen ons bedrijf op het gebied van veilig en gezond werken. Met deze certificatie willen we uitstralen dat veilig en gezond werken hoog in het vaandel hebben staan, en stellen we ons op als een deskundige en betrouwbare partner.
Dank aan de betrokken partijen en natuurlijk ons team voor dit mooie resultaat!

social media

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Onlangs postten we een filmpje over het transport van stalen remmingwerken, waarvan de grootste 32x8 meter en 60 ton. Deze zijn gebouwd door onze opdrachtgever Hakkers staalconstructie.

In dit 2e filmpje ziet u hoe na de conservering bij JC Straaltechniek BV ze weer bij ons op de trailer vervoerd worden naar de haven, waar ze met kraanponton IBIS van Hakkers op een ponton gehesen worden om verder naar de eindbestemming gevaren te worden. Prachtige beelden en goed teamwork tussen verschillende bedrijven binnen een dorp!
... Bekijk meerBekijk minder

Reageer op Facebook

We hadden ook wel weer geluk met het weer! Was een topmiddag om te filmen!

Mooi filmpje!